Apie mane

Mano nuotrauka
Adresas: Dariaus ir Girėno g. 6 Aukštadvaris LT - 21254 Telefonas: 8 528 65234 Dirbame: pirmadienį - penktadienį nuo 10.00 iki 18.00 val.

2011 m. vasario 24 d., ketvirtadienis

Baigėsi informacinio raštingumo kursai

Vasario 24 dieną Aukštadvario bibliotekoje mokslus baigė grupė žingeidžių, atkaklių ir smalsių mokinių - 7 kompiuterį ir internetą perprasti panorusios garbingo amžiaus aukštadvarietės. Jų amžius - nuo 69 iki 80 metų. Jų noro išmokti, sužinoti ką nors naujo galėtų pavydėti ir jaunimas. Smagu, kad projekto "Bibliotekos pažangai" remiami elektroninio raštingumo kursai duos naudos ir mūsų miestelio žmonėms. Mokymų, vykusių vasario 4-25 d., metu susipažinta su kompiuterio galimybėmis, tekstų rašymo ir apdorojimo programa, internetu, informacijos paieška jame, kitomis jo funkcijomis. Senjoros iš bendruomenės pirmininkės J. Stadalnykienės gavo kompaktinius diskus su fotografijomis iš jų kelionių, parodų, renginių ir jas peržiūrėjo, nusinešusios į namus - rodė savo šeimoms. Taigi jau akivaizdu, kad kursai buvo naudingi. Buvo susikurtos elektroninio pašto dėžutės, apsikeista pirmaisiais elektroniniais laiškais. Gal pradžioje ir atrodė, jog bus sunku ką nors išmokti, bet rezultatai, o svarbiausia - entuziazmas neužmesti šito reikalo - be galo džiugina.
Kompiuterio ir interneto pradmenis įsisavino (iš kairės) Vladislava Zabarauskienė, Janina Jurgelevičienė, Nijolė Verseckienė, Anelė Stadalnykienė, Elena Mušeikienė.
Kviečiame ir kitus norinčius išmokti naudotis kompiuteriu ir internetu į Aukštadvario biblioteką. Galite užsiregistruoti ir gauti kitą rūpimą informaciją tel. 8 528 65234 arba Draugystės g. 5, bibliotekoje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą