Apie mane

Mano nuotrauka
Adresas: Dariaus ir Girėno g. 6 Aukštadvaris LT - 21254 Telefonas: 8 528 65234 Dirbame: pirmadienį - penktadienį nuo 10.00 iki 18.00 val.

2011 m. vasario 22 d., antradienis

Baigėsi "Protų kovos" su Gustavu

Vasario 22 dieną 15 val. paskutinį kartą Aukštadvaryje, kaip ir visos Lietuvos bibliotekose, žaidėjų komandos rinkosi į viktoriną, kuri buvo tiesiogiai transliuojama internetu 3 vasario antradienius. Jų metu atsakinėjome į tikrai gudrius klausimus, kurie vertė ne tik prisiminti tai, ką jau žinojome, bet ir paieškoti informacijos, pasidomėti iš anksto paskelbtomis temomis. Šį kartą atsakinėjome į klausimus apie lietuvių kalbą ir mitologiją.
Mūsų bibliotekoje kovojo 3 komandos: "Angelai", "Lietuvaitės" ir "Gandrai". Kovos buvo įtemptos, bet ir draugiškos, stengėmės padėti vieni kitiems. Netrūko džiaugsmo ir nusivylimo šūksnių, azarto ir susikaupimo. Šį kartą daugiausia žinojo "Lietuvaitės" - Jovita ir Milda Grušauskaitės, Viktorija Kaliukevičiūtė ir Nedas Kavaliauskas.
Susumavome ir visų trijų kovų rezultatus. Pasirodo, geriausiai sekėsi "Angelų" komandai. Tačiau be dovanėlių - "Bibliotekos pažangai" projekto suvenyrų - ir pyrago neliko nė vienas.
Paskutinius žiemos antradienius praleidome smagiai, šiltai ir dar sužinojome daug naujo apie savo šalį, jos istoriją, kalbą ir, be abejo, saugų elgesį internete.
Lauksime naujų "Bibliotekos pažangos" akcijų ir konkursų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą