Apie mane

Mano nuotrauka
Adresas: Dariaus ir Girėno g. 6 Aukštadvaris LT - 21254 Telefonas: 8 528 65234 Dirbame: pirmadienį - penktadienį nuo 10.00 iki 18.00 val.

2013 m. liepos 8 d., pirmadienis

Bibliotekoje šurmuliavo stovyklos lankytojai

Paskutinį birželio ir pirmąjį liepos penktadienius Aukštadvario bibliotekoje svečiavosi LDUK Vaikų dienos centro "Navininkai" lankytojai. Smagiai leisdami laiką stovyklose, jie keliavo, sportavo, plaukė garlaiviu ir baidarėmis, kepė duoną, mokėsi sveikos gyvensenos. Pirmąjį pusdienį bibliotekoje vaikai daugiau sužinojo apie šią įstaigą, pasiskirstę komandomis dalyvavo viktorinoje, vėliau gavo rimtą užduotį: kompiuteriu sukurti lankstinuką apie pasirinktą sporto šaką. Padarytus lankstinukus galėjo atsispausdinti, patys įvertinti savo darbus ir paraginti draugus sportuoti.
Liepos 5 d. stovyklos "Mano sveikatos formulė" dalyviai bibliotekoje domėjosi sveika gyvensena, kalbėjosi apie jos naudą, priemones, padedančias būti sveikais. Pagrindinė dienos užduotis - naudojantis visais bibliotekos informaciniais ištekliais surinkti informaciją apie kurį nors sveiko gyvenimo būdo aspektą ir ta tema padaryti knygos skirtuką. Atrodė, užduotis sunkiai įveikiama, tačiau visi ją įveikė ir rezultatai buvo puikūs. Dar žaidėme žaidimus, vaišinomės ir džiaugėmis smagiai praleistu laiku.
Už smagų bendradarbiavimą dėkojame LDUK Vaikų dienos centrui "Navininkai" (direktorė Akvilija Gudonytė-Špiliauskienė) ir lauksime naujų susitikimų.


 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą