Apie mane

Mano nuotrauka
Adresas: Dariaus ir Girėno g. 6 Aukštadvaris LT - 21254 Telefonas: 8 528 65234 Dirbame: pirmadienį - penktadienį nuo 10.00 iki 18.00 val.

2012 m. vasario 7 d., antradienis

Šaltis neatsilaikė prieš Algimantą Čekuolį

Kaip tyčia atslūgus arktiniams šalčiams, vasario 7 d. Aukštadvario bibliotekoje buvo net ir šiltoka - gausus būrys aukštadvariečių susirinko čia virtualiai "susitikti" su žurnalistu, rašytoju bei žavingu vyriškiu Algimantu Čekuoliu.
Susitikimas tikrai nenuvylė, buvo įdomu išgirsti svečio nuomonę įvairiais klausimais, sužinoti jo požiūrį į gyvenimą, knygas, dabarties pasaulį ir netgi pasaulio pabaigą. Ponios Marija Keršienė ir Liongina Šovienė ir pačios turėjo apie ką paklausti A. Čekuolį. Vienus komentarus ir atsakymus palydėjo susirinkusiųjų juokas, kitus - pritarimo replikos. Transliacijos valanda pralėkė bemat, vienintelis nusiskundimas - šis susitikimas buvo per trumpas!
Išklausę bibliotekos vedėjos Ramunės Jarmalavičiūtės informaciją apie kitas bibliotekoje vykstančias akcijas, svečiai išskubėjo namo, pažadėję sugrįžti čia kitą antradienį susitikti su poetu Marcelijum Martinaičiu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą