Apie mane

Mano nuotrauka
Adresas: Dariaus ir Girėno g. 6 Aukštadvaris LT - 21254 Telefonas: 8 528 65234 Dirbame: pirmadienį - penktadienį nuo 10.00 iki 18.00 val.

2014 m. vasario 14 d., penktadienis

Aukštadvario bibliotekos bičiuliai pasidalijo gerumu

Gerbti reikia tą, kuris dosnus, o ne tą, kuris gali būti dosnus. – N. Makiavelis.
Gerumas, nesavanaudiškumas, pagalba - amžinosios vertybės, kurios niekada nenueina veltui. O labdara visada turi didelę prasmę. Tad džiaugiamės turėdami šalia žmonių, kurie neabejingi kitiems.
Nuoširdi padėka keturioms šaunioms moterims iš Vilniaus, kurios ne tik pačios skaito, bet ir dalijasi skaitymo malonumu.
 Į Aukštadvarį  Ina, Edita, Irena ir Oksana atkeliavo su didžiausiais krepšiais  knygų, kurias dovanoja mūsų krašto skaitytojams. Be to, dar ir pažadėjo, kad paragins savo pažįstamus, bičiulius nelaikyti namuose nereikalingų knygų, o perduoti jas tiems, kam jų trūksta.
Viešnios pasinaudojo proga ir aplankė žymiąją Velnio duobę, įkopė į Aukštadvario piliakalnį. Kadangi diena dar trumpa ir visų įdomybių pamatyti nespėjo, matyt, teks dar sugrįžti...
Dėl tos pačios priežasties - dosnumo dalijantis knygomis - dėkojame Aukštadvario Kristaus Atsimainymo parapijos klebonui monsinjorui Vytautui Kazimierui Sudavičiui. Jis praturtino biblioteką religinio, dvasinio, filosofinio turinio literatūra.
Taip pat nuoširdus ačiū prisidėjusiems prie Knygų Kalėdų akcijos: Aukštadvario regioninio parko direkcijai, Janinai Gackienei, Valančiauskų šeimai.
Kviečiame ir kitus prisidėti prie tokios šaunios iniciatyvos. Mes galime jūsų knygoms suteikti dar ne vieną galimybę būti naudingomis. Keiskimės perskaitytomis knygomis, dovanokime jas. Kažkas tikrai bus jums dėkingas!

 Mūsų adresas:
 Draugystės g. 5
Aukštadvaris 21254, Trakų r. sav.
Daugiau informacijos gausite:
Tel. 8 528 65 234
El. p. r.jarmalaviciute@trakubiblioteka.lt



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą