Apie mane

Mano nuotrauka
Adresas: Dariaus ir Girėno g. 6 Aukštadvaris LT - 21254 Telefonas: 8 528 65234 Dirbame: pirmadienį - penktadienį nuo 10.00 iki 18.00 val.

2012 m. lapkričio 13 d., antradienis

Kelionė į Šiaurę prasidėjo

Šviesos ir žodžio šventė Aukštadvario bibliotekoje
Lapkričio 12 d. Aukštadvaryje, kaip ir daugelyje šiaurinės Europos šalių, prasidėjo Šiaurės šalių bibliotekų savaitė. Vaikų dienos centro "Navininkai" lankytojai ir kiti jaunieji aukštadvariečiai jau ketvirtą kartą prisideda prie šio projekto. Savaitės renginius pradėjome skaitydami ir klausydamiesi ištraukos iš norvegų rašytojo Thorbjorn Egner knygos "Peliukas - lipiukas Klasas", pamąstydami apie šių metų temą "Įvairialypė Šiaurė" ir diskutuodami apie savo skirtumus ir panašumus. Nutarėme, kad ir kokie skirtingi bebūtume, visi esame vieni kitiems reikalingi ir svarbūs. Ne kartą nuskambėjo žodžiai "tolerancija" ir "pagarba".
Nuo lapkričio 13 d. bibliotekoje veikia paroda "Įvairialypė Šiaurė", o penktadienį, lapkričio 16 d. 15 val., rinksimės apibendrinti, ką per savaitę naujo sužinojome apie Šiaurę, išbandyti jėgas viktorinoje ir apžiūrėti piešinių, nupieštų pagal skaitytą tekstą parodą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą