Apie mane

Mano nuotrauka
Adresas: Dariaus ir Girėno g. 6 Aukštadvaris LT - 21254 Telefonas: 8 528 65234 Dirbame: pirmadienį - penktadienį nuo 10.00 iki 18.00 val.

2011 m. lapkričio 21 d., pirmadienis

Rinksime 2011 metų geriausias knygas

Akcija "Metų knygos rinkimai 2011" jau prasidėjo.

Ji vyksta kasmet nuo 2005 m. ir jau tapo svarbiu tradiciniu Lietuvos kultūros įvykiu. Šią akciją rengia Lietuvos nacionalinis radijas ir televizija, Lietuvos Respublikos kultūros ministerija, Nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka ir Skaitymo ir kultūrinio raštingumo asociacija. Akcijos tikslas - skatinti Lietuvos gyventojus domėtis šiuolaikine lietuvių literatūra, kelti mūsų visuomenėje skaitymo prestižą. Akcijos idėja - pristatyti geriausius praeitais metais išleistus lietuvių literatūros kūrinius trijose - vaikų, paauglių ir suaugusiųjų - knygų kategorijose.

Gera žinia, kad Aukštadvario biblioteka, pateikusi paraišką šiemet dalyvauti Metų knygos rinkimuose, buvo tarp 73 Lietuvos bibliotekų bei mokyklų, kurioms akcijos rengėjai dovanoja geriausius praeitais metais išleistus lietuvių literatūros kūrinius trijose - vaikų, paauglių ir suaugusiųjų - knygų kategorijose. Taigi turėsime galimybę perskaityti visas rekomenduojamas knygas, diskutuoti apie jas ir, žinoma, balsuoti už labiausiai patikusias.

Bibliotekoje jau parengtas informacinis stendas, pristatantis visoms amžiaus grupėms skirtas knygas. Kviečiame susipažinti su jomis ir aktyviai dalyvauti Metų knygos rinkimuose.

Ape siūlomas knygas rašysime ir mūsų bibliotekos tinklaraštyje. Tikimės, kad jūs, mieli skaitytojai, pareikšite savo nuomonę ir aktyviai dalyvausite akcijos renginiuose.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą